In Memoriam Jo Peeters

Im Memoriam Jo Peeters

Op zaterdag 31 januari j.l. is de oprichter van Technische Handelsonderneming (T.H.O.) De Vliedberg B.V., de heer J. Th. E. Peeters,  in zijn woonplaats ’s-Hertogenbosch overleden.

Jo Peeters (’s-Hertogenbosch, 3 december 1936), door velen van ons “Opa” genoemd, is 78 jaar oud geworden. Nadat de heer Peeters in 1993 zijn bedrijf had overgedragen aan de huidige eigenaren (zoon Jhon en schoonzoon Jan) was hij op de achtergrond nog jarenlang actief om desgevraagd zijn expertise te delen. Zo ook toen De Vliedberg BV in 1997 Bremat Holland B.V. overnam. Met veel energie en ongekende passie hielp hij waar hij kon aan het opbouwen van Bremat Holland BV en deelde hij zijn kennis met toenmalige én nieuwe medewerkers. Wij zien Opa dan ook als de grondlegger van de huidige Vliedberg en Bremat organisatie.

Op maandag 9 februari a.s. zal de afscheidsplechtigheid plaatsvinden. Tijdens de afscheidsplechtigheid werkt De Vliedberg in een beperkte bezetting.

BREMAT FLOORBLASTER

NBremat FloorBlaster Header NL 800_bU VERKRIJGBAAR:
Dé voordeligste mechanische rei van Nederland.

– Officieel erkend als arbeidsvriendelijk hulpmiddel
– Praktisch en bouwplaatsbestendig
– Vlakke en machinaal verdichte vloerafwerking

De eerste productiemodellen van de Bremat FloorBlaster zijn beschikbaar! Hiermee kunt u eenvoudig én arbovriendelijk een hoge kwaliteit zandcement-dekvloer maken. Bestel nú de FloorBlaster en u bent niet alleen verzekerd van de beste aanschafprijs, maar heeft u ook garantie van een tijdige levering.

Gemaakt voor de Praktijk
De vloerenlegger kan met de Bremat FloorBlaster door middel van trillingen de vloermortel met de nodige precisie vanuit een staande houding verdichten. Alleen de zijdelingse banen dienen nog op traditionele wijze te worden aangebracht. Het apparaat is voorzien van een stelvoet, waardoor deze op werkhoogte kan worden neergezet op het moment dat er even niet mee gewerkt word. Het frame kan snel worden losgekoppeld waardoor het eenvoudig is het te vervoeren.

Kwaliteit
De FloorBlaster weegt ca. 20 kg en kan aan de handgreep eenvoudig door 1 persoon worden getild. De trilbalk is geproduceerd uit een speciaal massief aluminium profiel, waardoor deze goed bestand is tegen zware bouwomstandigheden. Het stevige stalen frame is verchroomd en daarmee optimaal beschermd tegen corrosie. Hierdoor kunnen mortelaanslag en cementresten eenvoudig worden verwijderd. Door gebruik te maken van hoogwaardige onderdelen is een lange levensduur gegarandeerd.

Voor iedere zandcement-dekvloer
De Bremat FloorBlaster is leverbaar met een 1,5 meter, 2 meter of 2,5 meter werkbreedte, waarbij u de keuze heeft uit een elektro- of 4-tact benzinemotor. Zo is er een passende FloorBlaster voor vrijwel alle vloeroppervlaktes.

Officieel erkend en gecertificeerd
Ook in 2015 kunt u arbo-verantwoord werken met de FloorBlaster. De trilrei is erkend door Inspectie SZW (voorheen Arbeidsinspectie) en stichting Arbouw heeft de FloorBlaster opgenomen als ‘arbeidsvriendelijk hulpmiddel’. Daarnaast is de FloorBlaster gecertificeerd door Aboma, volgens de machinerichtlijn 2006/42/EG

Vaste lage prijs
De Bremat FloorBlaster is verkrijgbaar bij T.H.O. De Vliedberg voor de vaste lage prijs van slechts €. 1.500,-! Dit is ongeacht werkbreedte of voorzien van een elektro- of 4-tact benzinemotor.

Huur
Wilt u tijdelijk met de FloorBlaster werken of hem voor aankoop eerst grondig testen; u heeft de mogelijkheid om de FloorBlaster te testen voor slechts €. 150,- per week. Neem contact op met T.H.O De Vliedberg voor de voorwaarden en beschikbaarheid.

Neem voor meer informatie contact op met T.H.O. De Vliedberg of download het bestelformulier of de folder.

Folder    Bestelformulier