Home » Nieuws

BREMAT FLOORBLASTER

NBremat FloorBlaster Header NL 800_bU VERKRIJGBAAR:
Dé voordeligste mechanische rei van Nederland.

– Officieel erkend als arbeidsvriendelijk hulpmiddel
– Praktisch en bouwplaatsbestendig
– Vlakke en machinaal verdichte vloerafwerking

De eerste productiemodellen van de Bremat FloorBlaster zijn beschikbaar! Hiermee kunt u eenvoudig én arbovriendelijk een hoge kwaliteit zandcement-dekvloer maken. Bestel nú de FloorBlaster en u bent niet alleen verzekerd van de beste aanschafprijs, maar heeft u ook garantie van een tijdige levering.

Gemaakt voor de Praktijk
De vloerenlegger kan met de Bremat FloorBlaster door middel van trillingen de vloermortel met de nodige precisie vanuit een staande houding verdichten. Alleen de zijdelingse banen dienen nog op traditionele wijze te worden aangebracht. Het apparaat is voorzien van een stelvoet, waardoor deze op werkhoogte kan worden neergezet op het moment dat er even niet mee gewerkt word. Het frame kan snel worden losgekoppeld waardoor het eenvoudig is het te vervoeren.

Kwaliteit
De FloorBlaster weegt ca. 20 kg en kan aan de handgreep eenvoudig door 1 persoon worden getild. De trilbalk is geproduceerd uit een speciaal massief aluminium profiel, waardoor deze goed bestand is tegen zware bouwomstandigheden. Het stevige stalen frame is verchroomd en daarmee optimaal beschermd tegen corrosie. Hierdoor kunnen mortelaanslag en cementresten eenvoudig worden verwijderd. Door gebruik te maken van hoogwaardige onderdelen is een lange levensduur gegarandeerd.

Voor iedere zandcement-dekvloer
De Bremat FloorBlaster is leverbaar met een 1,5 meter, 2 meter of 2,5 meter werkbreedte, waarbij u de keuze heeft uit een elektro- of 4-tact benzinemotor. Zo is er een passende FloorBlaster voor vrijwel alle vloeroppervlaktes.

Officieel erkend en gecertificeerd
Ook in 2015 kunt u arbo-verantwoord werken met de FloorBlaster. De trilrei is erkend door Inspectie SZW (voorheen Arbeidsinspectie) en stichting Arbouw heeft de FloorBlaster opgenomen als ‘arbeidsvriendelijk hulpmiddel’. Daarnaast is de FloorBlaster gecertificeerd door Aboma, volgens de machinerichtlijn 2006/42/EG

Vaste lage prijs
De Bremat FloorBlaster is verkrijgbaar bij T.H.O. De Vliedberg voor de vaste lage prijs van slechts €. 1.500,-! Dit is ongeacht werkbreedte of voorzien van een elektro- of 4-tact benzinemotor.

Huur
Wilt u tijdelijk met de FloorBlaster werken of hem voor aankoop eerst grondig testen; u heeft de mogelijkheid om de FloorBlaster te testen voor slechts €. 150,- per week. Neem contact op met T.H.O De Vliedberg voor de voorwaarden en beschikbaarheid.

Neem voor meer informatie contact op met T.H.O. De Vliedberg of download het bestelformulier of de folder.

Folder    Bestelformulier